Рапърът Еминем бе част от вълшебния сватбен празник на дъщеря си Хейли Джейд Скот, която се омъжи за дългогодишния си приятел Евън МакКлинток. Двамата обявиха годежа си през февруари миналата година, а през изминалия уикенд се състоя и сватбата им.

На официалните снимки от тържеството, публикувани в Instagram профила на Хейли, баща ѝ не се вижда, но изданието TMZ качи кадри, на които Еминем все пак не просто се вижда, но и изпълнява важната си роля - да бъде до дъщеря си в най-важния момент и да я предаде в ръцете на следващия важен мъж в живота ѝ, предава аctualno.

На двете снимки се виждат моменти от сватбата: как рапърът стои под сватбената арка заедно с младоженците и как танцува с дъщеря си. И на двата кадъра Еминем не показва дори наченки на усмивка. Подобно поведение от една страна е малко объркващо, тъй като сватбата на дъщеря му би трябвало да носи щастие и радост, но от друга - рап легендата продължава да поддържа сериозния си имидж, който е затвърдил през годините.

Наскоро Еминем отпразнува 16 години трезвеност и доказа, че дори представителите на рап жанра в музиката могат да се откъснат от наркотиците и алкохола, за да са пример за огромната си фенска аудитория.