Дъщерята на Моника Белучи Дева Касел сподели нова снимка в своя Инстаграм, която бе публикувана в ноемврийския брой на френския Воуг. Дева участва в редакционна статия за основните тенденции през зимата. Моделът, който наскоро реши да опита късмета си и в киното, показва как се съчетават актуалните тенденции и създава стилни визии - от нова интерпретация на френския шик до прогресивни опции с винилов дъждобран в стил „Матрицата“ и психеделични щампи, напомнящи 70-те години.

Това е първата фотосесия на Дева за френската модна библия. Миналата година тя и майка ѝ позираха за италианската версия на изданието, а тази година тя вече получи първата си самостоятелна корица на Воуг в Турция.

Кариерата на модел на 18-годишната Дева се развива бързо. Портфолиото ѝ вече включва снимки за всички големи модни списания, самостоятелни кадри за Диор и участие в шоута на Долче & Габана. Скоро ще я видим и на големия екран. Дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел все пак реши да продължи по стъпките на родителите си, въпреки че преди това призна, че смята актьорството за трудна задача. Дева ще играе модел на име Амелия във филма на италианската режисьорка Лаура Лукети "Красиво лято".

Вижте кадрите от фотосесията на Дева в галерията.