Къде би била пролетта без розовото? Точно така, никъде! Между другото, този цвят не е задължително да е неонов. Събрахме за вас най-деликатните идеи за нокти в този нюанс, които със сигурност ще искате да покажете на маникюристката си.

Дори почитателите на закачливия маникюр понякога искат да изпуснат малко парата и тук на помощ идва една нова тенденция: нокти, вдъхновени от дъвка.

Прозрачен френски, бледо розово млечно, деликатен нюд... Да, такава изтънченост никога няма да излезе от мода, но колко скучно е понякога! Има решение - ако искате да останете в пастелната палитра, но в същото време да добавите малко пикантност към визият си, тогава ноктите тип дъвка са точно това, от което се нуждаете.

Какво представлява този маникюр?

Както подсказва името, същността на тази тенденция е в експериментите в розовата палитра от нюанси, защото това е обичайният цвят на дъвката.
Но за да остане маникюрът свеж, нежен и „мокър“, технологията изисква прозрачна текстура. Защо? Спомнете си само какво се случва с дъвката, когато например издухате балон от нея. Подобен ефект се постигна и в дизайна на ноктите!

Веселият розов цвят ще предаде чиста пролетна атмосфера и ще добави очарователна игривост към маникюра, който ще изглежда същевременно изискан.

Как да носите дъвка за нокти

Както желаете! Ноктите могат да бъдат къси, дълги, прави, остри, квадратни... Няма правила - само вашето въображение. Каним ви да се вдъхновите от изображенията, които сме събрали специално за вас. Вижте ги в галерията: