Клема и Стърлинг Елмор са заедно от 57 години. За да отпразнуват тяхната безкрайна любов, внучката им Амбър решава да ги изненада със специална фотосесия, вдъхновена от един от любимите филми на Клема - „Тетрадката”.

Фотосесията е направена от студиото Mary Evelyn. Двойката е заснета в различни мили и интимни моменти, вдъхновени от филма. Двамата дори са написали любовни писма един за друг, за да създадат своята тетрадка!

Също като любовта между Ноа и Али, тази между Клема и Стърлинг е мигновена, разтърсваща и трае цял един живот: „Аз съм много сърдечен човек и обожавам да прегръщам хората около мен. Когато се запознах със Стърлинг, разбрах, че и той е същият. Веднага разбрахме, че се обичаме”, разказва Клема. „Стърлинг е най-милият човек, който някога съм познавала. Все още си казваме, че се обичаме по 10 пъти на ден, точно за такава любов винаги съм искала. Той ми е признавал, че в мига, в който ме е видял, вече е знаел, че аз съм Единствената.” Нима това не е любовта, за която всички си мечтаем?

Вижте някои от снимките в нашата галерия. Колко са прекрасни, нали?