Вчера своя 55-ти рожден ден отбеляза певицата, танцьорка, актриса и дизайнер - неповторимата Дженифър Лопес.

Докато слънцето се потапяше под хоризонта, обагряйки небето в розови и златни нюанси, Дженифър Лопес отбеляза 55-ия си рожден ден в незабравим стил. Мултиталантливата певица, актриса и предприемач организира пищно парти на тема ''Бриджъртън'' в Хамптън, което пренесе гостите в богатата епоха на Регентството, допълнено с пищна украса, зашеметяващи костюми и елегантност, напомняща за популярния сериал на Netflix.

Гостите пристигнаха в имението, украсено с изискан декор, който напомняше за величието на Англия от XIX век. От момента, в който стъпиха в имота, специалните гости, сред които и майката на Дженифър - Гуадалупе Родригез бяха пренесени в свят, изпълнен с пастелни цветове, цветя и сложни детайли, напомнящи естетиката на ''Бриджъртън''.

Съпругът на Джен Бен Афлек не присъства на партито... Ден преди това тя бе забелязана без брачната си халка.

 

 

 

Ето и видеото, което звездата публикува в своя инстаграм профил:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Малко след това Джей Ло написа:

"Цяла нощ и тази сутрин гледах всичките ви пожелания за рождения ми ден, красивите видеоклипове и публикации, идващи от цял ​​свят. Смях се, усмихвах се, пророних няколко сълзи и когато видях билборда на Таймс Скуеър, бях напълно поразен. Наистина имам най-добрите, най-невероятните фенове на света. Никога не бих могла да опиша с думи колко съм развълнувана и колко невероятно благословена се чувствам, че всички вие сте част от моя живот. Много ви благодаря 🤍🙏🏼

Трудно е да се повярва, че сме прекарали цялото това време заедно. Забавно е, докато седя тук и обмислям най-необикновеното пътуване, все още се чувствам като същото момиче, което започна толкова пълно с енергия и смелост, толкова готово да поеме целия свят отвън и все пак толкова нежно, крехко и понякога уплашено, но винаги пълно с любов отвътре. Имам толкова много любов за вас.

Искам да знаете на рождения ми ден, че ВИЕ сте най-големия ми подарък. Освен моето семейство и приятели, вие винаги сте били до мен и в добрите, и в трудните времена. Винаги мога да разчитам на вас. И искам да знаете, че винаги можете да разчитате на мен. Благодаря ви за грижата, разбирането, лоялността и най-важното за любовта. 

Благодаря ви, благодаря ви, благодаря ви…

Винаги,
Дженифър"

Вижте повече снимки в галерията ни: