След като вече видяхме първи снимки от новия сезон на "И просто така...", който обещава нови вълнуващи истории с любимите ни героини, ето че се появи нова порция зад кадър от продукцията. Обичаните Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън работят усилено по заснемането на новите сцени от втория сезон на сериала.

В предстоящите епизоди от продължението на "Сексът и градът" ни очаква още велико модно шоу, каквото само Кари Брадшоу би могла да направи, заради изборът й на смели модни тоалети, който винаги е бил нейна запазена марка. 

От новите снимки по улиците на Ню Йорк виждаме Паркър с копринена цикламена рокля с дълги широки ръкави, които подчертават женствеността й. Творението е завършено с колан за кръста, минималистични розови сандали и текстурирана чанта. На публикуваните снимки зад кулисите Кери носи впечатляващ дънков гащеризон, съчетан със сандали на висок ток и 3D чанта във формата на гълъб. Модните избори за Шарлот не остават по-назад и виждаме любимката си Кристин с пищен, но строг тоалет с воалетка.

И вече наистина нямаме търпение!