Слуховете за романс между 33-годишната актриса и 35-годишния сноубордист започнаха още през от 2020 година. А днес двамата не спират да споделят щурите, забавни и понякога екстремни моменти от своята връзка. 

"Двамата са супер съвместими и хора със свободен дух.", коментира техен близък. "Те се чувстват много удобно един с друг и се подкрепят във всяко начинание.“.

С развитието на връзката им, актрисата и сноубордистът се превърнаха в истински професионалисти в балансирането на натоварените си графици и намирането на време, което да прекарват заедно.

"Предварително резервираме самолетните билети при всяка възможност, когато ще сме свободни. И двамата знаем, че задължително ще се видим по време на официалните празници и че ще прекараме Коледа заедно, а през цялото останало време просто хващам първия възможен полет, за да долетя при нея и да я видя. Ако наистина искаш да запазиш връзката си - просто намираш начин да го направиш. Това е.“ - споделя спортисът.

От 2011-та до 2013-та Нина Добрев излизаше с колегата си от "Дневниците на вампира" Иън Сомърхолдър, както и с актьора от "Мостът на шпионите" Остин Стоуел от 2015-та до 2016-та. А през 2017 г. актрисата бе свръзвана със звездата от "Кралици на ужаса" - Глен Пауъл.

Олимпиецът от своя страна е в сериозна връзка с рок певицата Сара Бартел от 2014-та до 2019-та година.

Неуспехите и на двамата в любовни фронт, обаче явно са в миналото, защото Нина Добрев и Шон Уайт изглеждат по-щастливи от всякога, когато са заедно.

А как се разви връзката им във времето - вижте в галерията: