Най-романтичното реалити  започна - "Ергенът" 3 стартира преди броени часове!

Оказва се, че две от участничките, които ще се съревновават за сърцето на Ергена Алекс Младенов са... сестри! Това са Памела и Габриела Иванови, разкри сайтът Intrigi.bg, според който обаче двете няма да стигнат до финал.

Всъщност истината е, че сестрите Иванови дори нямали намерение да се борят за сърцето на милионера. Тяхната цел била съвсем различна, а именно - слава и известност. Габи и Пам се надявали със старта на сезона да натрупат много последователи в социалните си профили и да пробият в инфлуенсърския бранш.

Нещо повече – двете дори вече са стартирали собствен бизнес и страница в Инстаграм, през която ще рекламират различни козметични продукти, ще дават съвети за грижа за кожата и пр. Към момента страницата е празна, като идеята е веднага след като наберат популярност покрай "Ергенът“, да започнат да рекламират бизнеса си.

Всъщност с тази идея влизат и повече от половината участнички в предаването. Голяма част от тях си имат сериозни гаджета и не търсят нова връзка, а известност, ползвайки формата за стъпало към нови начинания.