Вече от няколко месеца бившата водеща на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш живее в САЩ. Тя се появи запоследно в ефира на Нова ТВ, за да поздрави новото лице на предаването – Ромина Тасевска.

Тя обаче така и не разкри къде точно в Америка живее, а от кадрите единствено стана ясно, че е топло и екзотично място с палми.

Нана заедно със семейството си живее в Маями, твърдят много достоверни източници. Двамата със съпругът й Джонатан и синът им Джейсън живеят в затворен семеен комплекс, като са закупили имението още преди години.

Оттогава те няколко пъти ходиха на почивка в Маями, отсядайки в собствения си имот, като миналата година решават да останат да живеят там запостоянно.

Нана и Джонатан преценили, че в Америка синът им ще има по-големи възможности за развитие. Той от малък се занимава професионално с тенис и тази година ще играе за престижната купа Orange Bowl в Маями. Още лятото пък родителите му го записали в колеж там, научи Intrigi.bg.

„В началото мислех, че ще ми е трудно да свикна далеч от България, но се влюбих в Маями. Харесва ми климата, а и знам, че тук можем да осигурим добро бъдеще за Джейсън“, споделила пред близки Нана.