Стана ясно кой ще е водещият на най-новото риалити, което ще стартира в ефира на bTV. Това е актьорът Александър Сано.

"Той е огледало на това, което е самият формат - той е изключително комплeксен. За да успееш в това приключение, не трябва да имаш само 6 плочки на корема. Също както той не само класически актьор, той е и музикант, продуцент, съпруг, баща..." - каза в ефира на "Тази сутрин" креативният продуцент на предаването Николай Николов.

От началото на годината актьорът е отказвал два пъти да стане водещ на други предавания. Избира "Островът на 100-те гривни", защото обича предизвикателствата и мисли, че форматът е нещо различно.

"Мисля, че отдавна не съм излизал от рутината си и смятам, че ще ми се случи нещо много интересно. Видях предимствата на този формат пред други, които сме гледали до момента."

Оригиналното име на риалити шоуто “Million Dollar Island”, което е по лиценз на Talpa Studios, в България ще се реализира под името „Островът на 100-те гривни“.

То ще предложи на участниците впечатляващ награден фонд в размер на 300 000 лева.

Подготовката на риалити шоуто вече е в ход, а кастингът за участие в него започва на 13 март в онлайн формата за записване на адрес btv.bg/ostrov.

В него 30 непознати участници отиват на място, в което далече от всичко обичайно създават свои закони на общността. Място, от което могат да се приберат вкъщи с истински много пари, а властта е на тяхната китка.

Огромният залог; конкуренцията и дивата природа ще разкрият чертите на всеки участник. От тях зависи дали ще останат автентични и ще спечелят битките, дори когато късметът не е на тяхна страна, за да стигнат до финала и да вземат голямата награда.