Брюнетката Деница Стоянова смени Ромина Тасевска като панелист в предаването "На кафе" и бе представена от Гала в първите минути днес.

Новото попълнение е отново футболна съпруга като водещата на "Съдебен спор" Ромина, която през уикенда води за първи път на мястото на Нана. Гладуиш се показа от хола си в Америка, където живее вече от два месеца и пожела успех на наследничката си, но според зрителите тя е била твърде нервна. Стоянова живее без брак с Михаил Александров, който сложи край на спортната си кариера наскоро като играч на "Славия". Панелистката е майка на две момичета и освен моделка е и инфлуенсър, В стари интервюта признава, че винаги е мечтала за кариера в телевизията, но за възрастите зрители на дамското предаване е абсолютно неизвестна, видя Hotnews.bg. Очевидно новата водеща е зодия Скорпион. 

В първата си поява в ефир тя се появи изцяло в черно, което несъмнено си е гаф и за нея, и за стилистите. На лицето й нямаше дори една бръчка около очите, а твърде дръпнатите скули издават скорошна интервенция. Нова телевизия държи млади хора да влизат в предаванията й и затова изборът на футболната съпруга не е изненада.