След делото, което Амбър Хърд загуби от Джони Деп, феновете спорят дали кариерата ѝ приключила или няма лоша реклама и тя ще печели все по-голяма популярност. Оказва се, че всяка крачка на скандалната бивша съпруга на Джони се следи и съвсем наскоро блондинката бе снимана как пазарува в магазин за евтини дрехи. Тя бе забелязана да търси находки на промоция в TJ Maxx - универсален магазин, който предлага цени, по-ниски от други големи подобни магазини.

В началото на юни източници разкриха, че 36-годишната Хърд е „разорена“ и „абсолютно не е в състояние“ да плати сумата, която дължи на Деп.
Това възбуди нова доза хумористични коментари в мрежата. Явно така ще спести 8 милиона долара, които дължи на бившия си, иронизират я онлайн.

От друга страна папарашките кадри бяха пуснати от TMZ - таблоидния онлайн вестник, чрез който преди години Амбър обяви намерението си да се разведе. Това накара някои хора да се усъмнят, че всичко това е PR акция, с която Хърд цели да предизвика съжаление у публиката. Самите снимки - вижте в галерията.