Любимият празник на годината вече наближава. Време е да помислите как ще изглежда домът ви, какви ястия ще има на масата и, разбира се, как да украсите коледната елха, така че да е модрна и красива. Днес ще ви говорим за тенденциите в новогодишния декор за 2024 г.

Според китайския хороскоп, годината ще премине под покровителството на Зеления дървен дракон - единственото митично и в същото време най-почитано животно от всичките 12 знака. За да може мъдрият, амбициозен, капризен, но справедлив Дракон да ви помогне да намерите финансова стабилност през следващата година, да изградите успешен бизнес, да получите повишение, да станете популярни или да намерите любовта, трябва да се опитате да посрещнете този символ с достойнство. А това може да се случи с помощта на правилните декорации.

От древни времена огнедишащото влечуго се смята за символ на императорската власт. Както може би се досещате, скромността няма място тук. Повече блясък, пера, яркост, закачливост и лукс в новогодишния декор. всичко трябва да е като за посрещането на цар.

Разберете повече в нашата галерия.