Лятото е време за релакс, приключения и много емоции. Признавам си, че когато температурите се покачат, ми е изключително трудно да се концентрирам, защото мислите ми винаги ме отнасят на морския бряг.

Слънце, златист пясък и приятната разхлада на морската вода - точно за това мечтая през цялата година. И тъй като летният сезон е вече тук, а дългоочакваната почивка предстои, на първо място в моя списък беше да се сдобия с нов бански костюм, който не просто да пасва идеално на фигурата ми, но и да отговаря на последните модни тенденции. 

Събирането на багаж за лятна почивка никога не ми е било силна страна, защото или прекалявам с бройката, или се оказвам неподготвена. Ето защо тази година реших да заложа на най-същественото, а именно банския.

Когато говорим за бански, правилото, което винаги съм се стремяла да следвам е, че най-важното е да се чувствам комфортно в кожата си. Разбира се, цветовете, мотивите и шарките на моделите са важни, защото всеки има определен вкус. А най-хубавото е, че разнообразието е достатъчно голяма и има за всекиго по нещо.

Търсенето ми започна с банските половинки, но съвсем скоро се оказа, че целите бански също са широко застъпени. Все пак живеем в 21-ви век и моделите цели бански са невероятно сладки и разчупени, което ги прави прекрасен избор за всяка представителка на нежния пол, която иска да изпъква да плажа. 

Свежите и ярки цветове са сред любимите ми, но се предлагат и по-приглушени тонове. А аксесоарите и орнаментите по банските костюми това лято ги превръщат в печеливша комбинация, независимо дали планираме цял ден да се излежаваме на плажа, или да се гмурнем в приключения. 

Поне на мен любими този сезон са ми банските от 2 части с висока талия, защото оптически издължават силуета, а и дават невероятен комфорт. А най-голямо удоволствие ми доставиха плажните облекла под формата на туники, къси роклички и халати. Няма нищо по-приятно от това да се появиш красива на морския бряг. А в галерията можете да видите и кои са моделите, които ще властват през лято 2019.

Независимо колко мотивирана съм всяка година да се сдобия с перфектния бански костюм, винаги се сблъсквам с един проблем - търсенето отнема прекалено много време и често завършва с разочарование. Знам, че лутането и пробването на незадоволителни модели бански ви е много познато. 

За щастие тази година задачата се превърна в приятно забавление, благодарение на магазин за дрехи Cliché. Това е мястото, на което открих огромно разнообразие от плажно облекло - кимоно, туники, рокли, халати. Разбира се, основната ми цел бяха банските костюми, които се оказаха истински предизвикателство, защото моделите са изключително красиви, а материите - наистина качествени. 

Може би сте чували, че вече се предлагат материи, които предлагат UV защита. Точно такива са и материите, от които са изработени банските костюми в ClichéТе не само предлагат висока UV защита срещу силните слънчеви лъчи, но и са бързо съхнещи, което гарантира по-добър комфорт, след като излезем от водата. 

Вече съм спокойна, защото съм готова за прекрасни морски приключения, които ме очакват. А гардеробът ми вече е горд притежател на красиви бански от Cliché, с които нямам търпение да се разходя по морския бряг. Най-нашумелите тенденции при банските костюми можете да разгледате в галерията.