Няма значение дали отивате на почивка, или ще прекарате остатъка от лятото в мегаполиса, комплиментите за ноктите ви са гарантирани!

Свикнали сме да се възхищаваме на маникюра на Хейли Бийбър. Той винаги изглежда впечатляващ, елегантен и ще се хареса дори на дамите, които не обичат крещящи модели. „Глазирани“ нокти, блестящ френски, преливащи се втривания, съчетани с актуални нюанси, минималистични цветя и разпръснати кристали – говорили сме за всичко това повече от веднъж. Но през юли още една красавица стана трендсетър.

Кайли Дженър също обича да показва на последователите си в социалните мрежи нещо интересно - рисунки, градиент, втриване. Младата бизнесдама носи дори обикновен нюд маникюр така, че веднага ви се иска да го повторите. Този път обаче Кайли се е спряла на нещо наистина сладко и необичайно – дизайн на ноктите с насекоми. Пастелно зеленият френски маникюр е допълнен от различни буболечки, пеперуди и червеи.

Този дизайн обикновено се нарича фантазия, тъй като включва наличието на различни рисунки върху ноктите в комбинация с всяко покритие. Но интернет потребителите му дават по-точно име - градински нокти. Малко се разнообразяват и рисунките. Няма значение дали имате само насекоми по ноктите си или добавяте изображения на горски плодове, плодове и сладки цветя. Основното е, че те предават атмосферата на лятна градина.

След като Хейли Бийбър повтори този дизайн в свой собствен вариант, в ТикТок и Пинтерест се появиха много уроци за това как правилно да си направите градински или, с други думи, фермерски нокти. Всичко е съвсем просто - ноктите се покриват с прозрачна основа и върху всеки се рисува плод, зеленчук или буболечка, в зависимост от настроението ви. Така например бъдещата майка залага на изображения на продукти, които фермерите продават на пазара през лятото - грах, моркови, боровинки, домати, череши

Не мислете, че градинските нокти ще изглеждат подходящи само за тийнейджъри или млади момичета. Разбира се, няма да ги съчетаете със строг офис дрескод, но ще изглеждат много свежо и лятно. Идеални за почивка! Между другото, момичетата, интересуващи се от мода, вече са повторили тази идея и отбелязват, че ноктите им изглеждат още по-привлекателни в реалния живот и хората около тях редовно им правят комплименти.

Да си направите същия маникюр без определени умения няма да е лесно. Използвайте щампи или стикери - това ще направи нещата по-бързи! Но ще трябва да се опитате да намерите подходящи шаблони. Затова ви съветваме да си уговорите час с маникюристка, която лесно може да повтори този дизайн.

В галерията вижте колко страхотна идея е този маникюр за лятото: