Най-големият скандал в сезон 3 на „Ергенът“ вече е факт. Страстите в имението се нагорещиха и зрителите станаха свидетели на много грозни сцени.

В центъра на раздора бе детският психолог Христиана, която се обяви за „Кюстендилската Мадона“, и юристката от Бургас Силви. Силви бе обект на ожесточени атаки по време на коктейла, като чу по свой адрес, че е „вещица“ и че се храни като Маугли само с ръце и без прибори.

Буйната Христиана, която продължава да учудва зрителите с това, че е психолог, първо помоли Силви да се премести от тяхното сепаре, защото носи негативна енергия, но последната не се съгласи.

„Вуду кукла ли си ми направила? Край, на мене ми е лошо, викайте екип“ извика на шега колоритната Христиана. Тя също така поиска от продукцията да й донесат светена вода и тамян, за да окадят къщата заради въздействието на Силви.

Ситуацията много напомни на първия сезон, която голяма част от участничките се обединиха в атаките си срещу Алекс Гърдева. Все пак някои от дамите в имението, като управителката на заведение Магдалена Томова например, заявиха пред камерите, че не са съгласни всички да нападат един човек. След „Церемонията на розата“ пък отпадна психолога от Плевен Ивелина, която бе доста незабележима в епизодите досега.