Търсите ли вдъхновение за следващия си маникюр? Днес сме ви подготвили една свежа идея, подходяща точно за това време от годината - маникюр със сухи цветя. Може да ви се струва необичаен вариант, но е много свеж и е една от водещите тенденции през пролетта и лятото на 2023 година. 

За да постигнете най-добри резултати, комбинирайте сухите цветя с нежни лакове в телесни цветове или с прозрачна основа. А ако предпочитате по-цветните и ярки дизайни, не се колебайте да изпробвате тази тенденция с червени или яркорозови нюанси. Точно розовият маникюр по традиция се допълва прекрасно с всякакви видове цветя. 

Можете да акцентирате върху само един или два от ноктите, или да нанесете цветя върху всички. И независимо на кой от вариантите ще се спрете, маникюрът ви ще изглежда прелестно. И тъй като такъв свеж и красив маникюр трябва да се задържи максимално дълго на ноктите ви, важно е той да бъде направен с гел лак. 

А ето и нашите десет предложения за маникюр със сухи цветя, които не се колебайте да изпробвате още на следващото си посещение в салона за красота!