Известна като дизайнер и една от най-големите модни икони в съвременния шоубизнес, Виктория Бекъм не се притеснява да разкрие, че стилът ѝ невинаги е бил така безупречен. Звездата показа своите „мръсни тийнейджърски моменти“ в Тик Ток.

48-годишната модна дизайнерка сподели някои от по-неочакваните си модни гафове в годините, когато е била млада и неопитна. Тик Ток трендът, който Виктория последва, кара потребителите да показват кадри от своите неудобни и смущаващи тийнейджърски години. Хиляди души споделят снимки, на които позират облечени супер безвкусно и комично, като често модните катастрофи са допълнени от кичозен грим.

Сред снимките, които Виктория сподели, феновете се забавляваха с очертаните ѝ с тъмен молив устни и сребристо латексово бюстие. Сред стайлинг решенията на звездата са и някои дрехи, които бяха на мода през 90-те години, както и буйна къдрава прическа.

Последователите ѝ в Тик Ток оцениха чувството за хумор и самоирония на звездата, както и смелостта да покаже подобни „срамни“ кадри в социалната мрежа. Вижте ги в галерията: