Тази есен ще бъде най-съдбоносната за всички заради двойния коридор на затъмненията по двете оси Телец-Скорпион и Овен-Везни. Астролозите предсказват, че животът ни ще се промени внезапно и завинаги.

Сезонът всъщност ще бъде изпълнен с изненади, защото оста на затъмнението се "премества" от Телец-Скорпион към Овен-Везни. Това означава, че вместо да се съсредоточаваме върху финансите, ще се занимаваме с въпросите на личния живот. Кой е до мен и доколко тази връзка ми дава енергия, за да продължа напред? Важно е да намерим отговора на този въпрос и Вселената определено ще ни даде възможност за размисъл.
Важно е да се отбележи, че основните събития ще се случат в периода на Коридора на затъмненията, който ще започне на 29 септември и ще продължи до 28 октомври.

Този път ситуациите ще се случат рязко и бързо, защото луните в Овен и Везни на 29 септември и 14 октомври се различават по интензивността на случващото се. Например през тази есен може да срещнете мъж и до Нова година вече да сте взели решение за съвместен живот, защото ще разберете, че това е предопределено и е невъзможно да постъпите по друг начин.

А затъмнението в Телец на 28 октомври ще ви донесе бързо решение по въпроси, свързани с големи финанси.Вероятно ще излезе добра възможност да инвестирате сума пари в бъдещия си комфортен живот. Така много от вас ще кандидатстват за ипотечен кредит, ще обявят жилище за продажба, ще преразпределят семейния бюджет за големи покупки, ремонти и преместване.

Разберете в нашата галерия, какво очаква всеки зодиакален знак тази есен.