Следващата седмица няма да бъде много лесна за повечето представители на зодиака. Предстоят ни напрегнати аспекти на най-близките до нас планети – Венера и Марс.

Във вторник Венера, която все още е ретроградна, ще попадне в квадрат с Юпитер, засягайки най-вече финансите и отношенията. Трябва да бъдете внимателни в деловите разговори и по възможност да отложите за по-късно подписването на договори и споразумения. Във финансовата сфера може да се очакват забавяния в плащанията и като цяло пропускане на срокове. Ограничете разходите до минимум. Не преяждайте и внимавайте с алкохола, защото здравето ви може да пострада от това. Особено трябва да внимават Риби, Стрелец и Рак, защото за седмицата те са най-уязвими в това отношение. Телец и Везни трябва да внимават с комуникацията си, защото може да предизвикат конфликти.

Седмицата продължава с опозиция на Марс и Нептун, което може да провокира Овен и Риби да проявят неразумност в работата си. Скорпионите трябва да внимават да не станат жертви на измама или интриги не само на работното място, но и в приятелския кръг. Рискът от злополуки ще се повиши на 22 и 23 август. През тези дни внимавайте с лекарствата и избягвайте хирургичните интервенции. За двойките седмицата също няма да е особено лека, защото са възможни чести кавги и недоразумения по всякакви въпроси дори най-незначителните. Неприятни факти или тайни също може да бъдат разкрити.

Ситуацията ще започне да се подобрява на 25 август, когато Марс образува хармоничен тригон с Плутон. Напредъкът в бизнеса ще зарадва бизнесмените под знака на Скорпион, а Овен най-накрая ще успее успешно да реши дългогодишни проблеми във финансовия сектор. Лъвовете може да променят обхвата на професионалните си умения, правейки нещо ново и обещаващо. На този ден хирургичните операции, лечението на онкологични заболявания и психотерапията ще бъдат много успешни. Може да се очакват и постижения в спорта. Периодът е благоприятен и за започване на ремонт.

Ингресията на Марс във Везни в края на седмицата ще ни накара да внимаваме какво казваме и как контролираме емоциите си. Везните не са най-подходящият знак за Марс, който, попадайки в чуждата въздушна среда, става особено необуздан, импулсивен, спонтанен и раздразнителен. Представителите на въздушния елемент, Близнаци, Везни и Водолей, ще бъдат най-афектирани от този транзит. Ако вашата зодия е в някой от тези три знака, не правете необмислени действия и не се заяждайте без причина.
Овен, Лъв и Стрелец ще се чувстват по-спокойни и повечето от тях ще могат да проявят необходимата сдържаност и такт, избягвайки острите конфликтни ситуации. Рак, Скорпион и Риби няма първи да проявят агресия и раздразнителност, но няма и да се сдържат, ако бъдат провокирани. Навлизането на Марс във Везни ще премине най-леко за Телец, Дева и Козирог.

Разгледайте галерията ни, за да разберете повече за това какво са подготвили звездите за зодията ви през идната седмица.