Първата седмица на септември ще започне с хармоничен тригон на Меркурий и Хирон, който не само ще изведе на преден план уменията за работа в екип и комуникация, но и ще се фокусира върху информационните потоци. Тук най-важното ще бъде да хванете необходимата информация навреме и бързо да я приложите за вашите собствени цели. Близнаци, Везни и Водолей активно ще общуват, създават нови контакти, създават приятелски и професионални връзки, а Овен, Лъв и Стрелец ще привлекат много фенове от противоположния пол, благодарение на повишения си чар и добронамереност.
Седмицата ще продължи с Новолуние в знак Дева , което ще се превърне в благоприятен период за тези, които са заети с кариера и професионални постижения. Тук не само Девите, но и Козирозите ще бъдат облагодетелствани. Последните ще могат да получат много изгодни предложения за нова работа или позиция. В романтичната сфера Новолунието ще донесе стабилност, предвидимост и надеждност. В допълнение, това е добър период за брак, за укрепване на съществуващите връзки. Раците, Скорпионите и Рибите ще бъдат погълнати от професионални дела, които обещават добри финансови перспективи в близко бъдеще, докато Телците, напротив, ще предпочетат да се отпуснат и да се пуснат по течението, наслаждавайки се на самия процес на живот. Овен, Лъв и Стрелец ще могат да започнат нови бизнеси или проекти, използвайки продуктивните импулси на Новолунието в Дева – системност, последователност и точна пресметливост. Близнаци, Везни и Водолей ще бъдат погълнати от романтичната страна на живота.
Седмицата ще продължи с напрегнат квадрат на Марс и Нептун, който ще намали организиращия компонент в протичащите процеси, но ще добави вдъхновение и креативност. За Овните и Скорпионите аспектът ще донесе тайни интриги, тайни действия, както и големи усилия за потискане на гнева и раздразнението. Риби и Стрелец ще изпитват често раздразнение, заедно с разсеяност в професионалните въпроси. Лъвовете и Телците ще бъдат подложени на изкушения и всякакви ексцесии – в храната, алкохола и сексуалните контакти. Близнаците, Везните и Водолеите се съветват да бъдат внимателни при спортуване и пътуване, тъй като рисковете от нараняване или инциденти са големи. Козирозите не трябва да карат кола и да посещават многолюдни места.
Съвпадът на Венера и Черната Луна в средата на седмицата ще донесе известен дисбаланс в материалната сфера, личните финанси, храненето, желанията и отношенията с партньорите. Телец, Везни и Риби ще бъдат обект на изкушения и съблазни, моментни импулси и емоции, поради което могат да претърпят финансови загуби, щети или да станат жертва на измама. Овен, Лъв и Стрелец рискуват да си спечелят репутацията на алчни и скъперници, тъй като през този период те ще проявят тези качества особено ясно. Раците и Скорпионите ще са решени да се освободят от част от обкръжението си, което носи дисхармония и материални щети, а Девите и Козирозите, напротив, ще искат да разширят кръга си от приятели, за да включат полезни и богати хора. Близнаците могат да бъдат замесени във финансови измами, последствията от които могат да бъдат изключително неприятни.
Седмицата ще завърши с квадратура на Меркурий и Уран, както и с опозицията на Слънцето и Сатурн. Два интензивни аспекта ще засегнат предимно Козирозите. През този период последните трябва да намалят всякаква активност, да избягват контакти и пътувания, както и допълнителна отговорност. По това време Близнаци и Дева ще бъдат непродуктивни, раздразнителни и ще се чувстват притиснати в ъгъла по професионални въпроси. Овните и Лъвовете могат да изпитат силен дискомфорт от общуването с по-възрастни роднини и да изпаднат в ситуации, в които трябва да пожертват интересите си. Водолеите ще трябва да се борят за своето положение в обществото, социален статус или репутация, а Стрелците ще трябва да се защитават от атаките на колеги или най-близкото си обкръжение. Скорпионите могат да преживеят осуетяване на плановете, а Раците и Рибите могат да преживеят идеите и предложенията им да бъдат игнорирани от роднини или приятели. Телецът трябва да бъде много внимателен относно общите финанси и инвестиции с някого, тъй като може да има проблеми с получаването на своя дял в разпределението на печалбите или финансовите потоци.

Вижте в галерията какво още ви очаква през първата седмица на септември според зодията ви: