Новата седмица на март ще ни зарадва с хармоничния аспект на Меркурий и Уран в понеделник. Това ще определи тенденцията през по-голямата част от седмицата – всичко необичайно, интересно и неочаквано. Особено успешни през този период ще бъдат тези, които се занимават с интелектуална и техническа сфера – електроника, наука и инженерство. За бизнеса аспектът е благоприятен с нови идеи, запознанства и проучване на непознати досега области. Възможно е да подобрите финансовото си състояние с помощта на неочаквани източници на доходи, инвестиции в стартиращи фирми и нестандартни решения. За Близнаци и Дева това е добър период за срещи с приятели и обсъждане на наболели проблеми. Приятелите могат да предложат правилния изход от трудни ситуации. За Водолей и Козирог транзитът ще донесе повишена ефективност, комуникативни умения, както и възможности за подобряване на здравето. Диагностиката и изследванията, направени през този период, ще бъдат точни и ефективни. Скорпионите могат да намерят оригинално решение на дългогодишни семейни или лични проблеми.

Секстилът на Марс и Хирон в сряда ще продължи положителните тенденции от началото на седмицата, като тук на преден план ще излезе дипломатичността, съчетана със сила и решителност. Способността да убеждават опонентите си ще бъде особено явна при Везни и Стрелец, докато Овен и Скорпион ще зарадват околните с остроумието и необичайните си реакции към ежедневните неща. В професионална среда Козирозите, Овните, Девите и Раците много ясно ще видят недостатъците и грешките на колегите си, но още по-голяма грешка би било да ги посочват с цялата марсианска прямота и безкомпромисност. Най-доброто оръжие ще бъде тактът и предлагането на помощ - това не само ще ви помогне да избегнете конфликти и конфронтации, но и ще ви помогне да намерите надеждни съмишленици и партньори.


Съвпадът на Меркурий и Нептун в петък ще засили креативността и вдъхновението, както и ще повиши чувствителността на здравето към околната среда. Склонност към мечтателство и самозаблуда може да се прояви при Рибите, които ще са склонни да правят нереалистични планове и да мечтаят за напълно фантастични неща. За Девите и Близнаците е препоръчително да избягват алкохола, а за Стрелците да бъдат особено внимателни към храната, която приемат, поради рискове от натравяне. Раците и Лъвовете трябва да обърнат повече внимание на роднините и децата, най-вече поради възможни здравословни проблеми.


Секстилът на Слънцето и Уран в събота ще бъде много добро време за бизнес сферата, особено за тези, които отдавна са планирали да заявят ясно себе си и да достигнат до по-широка аудитория. През този период сред Лъвовете, Скорпионите и Козирозите ще се появят много интересни, оригинални идеи, като почти всички тези идеи ще бъдат съвсем реални и могат много бързо да оживеят. Възможни са промени в любовната сфера от положителен характер за Овен и Водолей, които ще бъдат на върха на чувствата и емоциите си.
Седмицата ще завърши с Новолуние в знака Риби , което ще засили интуитивните способности не само на Рибите и Раците, но и на Телците. Последните ще бъдат необичайно чувствителни към емоциите на обкръжението си, проявявайки съпричастност и разбиране. За Везни Новолунието ще е подходящо време за започване на ремонт или строителство, а за Овен – за започване на нов бизнес или сфера на дейност, обучение.


Вижте в галерията какво още ви очаква през този период според зодиакалния ви знак: