Втората седмица на февруари ще бъде белязана от интересни транзити на планетите Марс, Меркурий и Венера, които ще определят вектора на много събития от ежедневието и ще очертаят основните тенденции. Планетата на "малкото щастие" - Венера - образува секстил с Уран на 8 февруари. Дори и най-сдържаните личности се оживяват емоционално по време на този аспект, те стават по-общителни и освободени, което има най-положителен ефект върху партньорствата.

Творческите личности, особено тези, които се занимават с изкуство, ще получат нови порции вдъхновение и дори ще могат да създадат шедьоври по време на този интересен аспект.

Онези, които са потопени в бизнес процесите, също ще открият нови перспективи и възможности за себе си. А тези, които се занимават с политика, наука или социални дейности, ще усетят още един кръг от популярност, който може да се разпространи извън обичайната им среда.

Що се отнася до романтичната сфера, то секс влиянието на Венера и Уран няма да действа много еднозначно. Внезапни запознанства, прерастване на приятелствата в сексуални връзки и тенденции за пренебрегване на приетия в обществото морал.

Но това дори не е пълен списък на възможните събития от този аспект. Изпълнението за всеки човек ще бъде индивидуално, в зависимост от личния хороскоп и хороскопа на съвместимост с планирания партньор.

Секстилът на Марс и Хирон на 11 февруари е сложен, но в същото време позитивен.Той ще даде възможност на мнозина да разберат себе си, да разрешат някои от тайните на своето подсъзнание, като прехвърлят последното на нивото на осъзнаването. А също и да се сбогуват със стари житейски сценарии, които са им пречили да продължат напред.

Що се отнася до Меркурий, на 10 февруари той ще се свърже с Плутон и това двусмислено въздействие ще бъде усетено от всички без изключение. Засилване на организационните умения, възможност за подобряване на финансовото ви състояние, продуктивна работа в екип може да се редуват с безумни планове и проекти, бързане, пътни инциденти, проблеми по време на полети.

Желанието за вземане на радикални решения ще бъде характерно за тези, които се занимават с бизнес, журналистика, наука или литература. Актуални могат да станат въпроси, свързани с наследство, данъци, заеми, мита, дългове или издръжка.

При особено чувствителните може да започне безсъние, да се появят необичайна раздразнителност и възбудимост. По това време много може да се постигне чрез словото, убеждаването. По най-ярък начин тези способности ще се проявят при онези, които имат силно изразен осми дом или натален Плутон в личния си хороскоп. Много хора ще сменят обичайното си местоживеене през този период.

Транзитите през втората седмица на февруари ще имат най-силно въздействие върху Скорпиона и Овена, тъй като Плутон и Марс са управители на тези външно различни знаци.

Интересна ще бъде седмицата за знаците, свързани с Венера - Везните и Телецът. Te най-вероятно ще имат необичайно емоционален период, като ще искат да се забавляват, да извършват импулсивни действия, оставяйки всички проблеми на заден план.

Близнаците, Стрелците и Водолеите ще бъдат заети с решаването на важни текущи проблеми, Като на Близнаците ще им липсва свобода на действие, а Стрелците, напротив, ще получат дългоочакваната възможност за осъществяване на отдавнашните си идеи.

Раците и Рибите, ще бъдат ангажирани с преоценка на ценностите, както на своите, така и на чуждите, а крайните изводи ще бъдат парадоксални.
Козирозите, подобно на Девите, ще направят всичко възможно да запазят емоционален контрол, а продуктивната работа през седмицата ще им помогне да се разсеят от някои лични конфликти.

Разберете в галерия какво ново ще се случи в живота на всеки зодиакален знак през следващата седмица: