Втората седмица на ноември ще започне с положителен аспект между Венера и Плутон. Хармоничният тригон ще донесе добри перспективи в областта на финансите и ще неутрализира негативните аспекти в работата и взаимоотношенията. Понеделник ще бъде благоприятен ден за решаване на въпроси, свързани с данъци, заеми, застраховки и наследство. Нови романтични перспективи ще се открият за Телец, Везни и Риби, а Овенът и Скорпионът ще могат да увеличат материалното си благосъстояние.

Меркурий в тригон с Нептун във вторник е най-доброто време да съчетаете интуицията и интелекта за решаване на сложни проблеми. Близнаците ще бъдат особено успешни през този период, тъй като ще могат да решат дългогодишни професионални проблеми и да разплетат Гордиевите възли в личния си живот. Много от представителите на този знак ще вземат важни решения по отношение на съществуващите взаимоотношения в посока на тяхното укрепване или преминаване на ново ниво. Рибите ще усетят влиянието на транзитния тригон под формата на повишена интуиция и поява на пророчески сънища. Последните директно ще посочат варианти за развитие на събитията, а малко по-късно могат да бъдат полезни за анализ на настоящето и бъдещето. По-голямата част от представителите на зодиакалния кръг ще се чувстват добре през тази седмица, което ще им позволи да увеличат физическата активност и да водят по-активен начин на живот от обикновено. Вторник е благоприятен ден за прегледи, диагностични процедури и започване на лечение на сложни заболявания.

Секстилът на Меркурий и Плутон на 9 ноември ще засили дарбата за убеждаване при Дева, Близнаци и Скорпион. Овенът и Лъвът планират нови полезни запознанства, а Козирозите най-накрая ще могат бързо да решат професионални проблеми, свързани с документи. От медицинска гледна точка денят е благоприятен за хирургически интервенции и сложни козметични процедури. Установяването на приятелски познанства е възможно за Стрелците и Водолеите: Възникналото приятелство ще бъде полезно при решаването на професионални и социални въпроси. Телецът, Везните и Рибите могат спокойно да планират пътувания и командировки със служебна цел.

Квадратурата на Меркурий и Сатурн в петък ще донесе трудности при взаимодействието с официалните власти и затова се препоръчва да отложите посещенията в държавни институции за следващата седмица. Деловото общуване също няма да е продуктивно - то на практика няма да допринесе за напредък в бизнеса. Струва си да отложите подписването на всякакви важни документи и, ако е възможно, да отложите изпитите и сертификатите. Трудности с храносмилането могат да възникнат при Козирозите и Водолеите, а риск от навяхвания и изкълчвания може да има при Близнаците, Везните и Девите. Тези, които имат анамнеза за хронични белодробни или неврологични заболявания, трябва особено да се грижат за себе си през този период и да вземат всички възможни превантивни мерки. За Раците и Лъвовете са възможни разногласия с близкото обкръжение, съседите или братята/сестрите.


Седмицата ще завърши с опозицията на Марс и Уран , която ще допринесе за намаляване на вниманието и концентрацията, а също така ще формира натрапчиви (и погрешни) идеи в съзнанието на някои. През този период не трябва да шофирате, да посещавате масови мероприятия или да употребявате алкохол. Това също така не е най-добрият период за романтични отношения, тъй като вероятността от конфликти, кавги и раздели е много голяма. Овните и Скорпионите може да имат внезапни сексуални ексцесии и приключения, а Водолеите и Козирозите - нови бурни хобита, които ще внесат смут в обичайния ритъм на живот. Рисковете от наранявания, изкълчвания, счупвания, порязвания и изгаряния също ще бъдат много високи за почти всички представители на Зодиака.

Вижте в галерията какво още ви очаква през тази седмица според зодията ви: