През втората декада на април Венера, планетата на любовта, просперитета и красотата, ще има най-голямо влияние върху живота ни. Хармоничният тригон с Плутон на 11 април ще донесе творчество, вдъхновение и значителни приходи от бизнес сътрудничество в професионалната сфера. На този ден можете да решите много проблеми, да трансформирате негативните аспекти на работата в неутрални или дори положителни. Добър период за изясняване на въпроси, свързани с данъци, застраховки, мита и наследство. Не е изключена и появата на нови перспективни проекти.

За представителите на огнената стихия - Овен, Лъв и Стрелец - седмицата ще бъде особено активна и ярка, ще открие нови възможности и перспективи, а Стрелецът дори може да спечели "джакпота" през първата половина на седмицата.

За Телец, Дева и Козирог успехът може да дойде само с известни усилия и може би самоограничение. Девата и Козирогът няма да се уплашат, но Телецът може да изпита стрес, когато напусне обичайната си зона на комфорт.

Въздушните Близнаци, Везните и Водолеите ще трябва да обърнат повече внимание на здравето си, навременната профилактика ще помогне да се избегнат толкова много проблеми. Интензивната физическа активност през тази седмица едва ли ще е от полза за въздушните зодии. Акцентът трябва да бъде поставен върху ходенето пеша и умерената кардио активност.

Що се отнася до Раците, Скорпионите и Рибите, седмицата като цяло ще бъде неутрална за тях, а резултатите от нея ще зависят изцяло от самите представители на водната стихия. Рибите може да имат възможност за нова романтична връзка с интересен и необичаен човек.

Вижте в галерията какво са подготвили звездите за всяка зодия през тази седмица.