Първо, Меркурий ще се върне към обичайното си директно движение, което веднага ще окаже най-добро влияние не само върху пътните ситуации, но и върху процесите в бизнес и професионалната сфера. Всички забавяния и отлагания, свързани с документи, най-накрая ще спрат, събитията ще започнат да се развиват както обикновено, а недоразуменията в комуникациите ще бъдат успешно преодолени. Образователният сектор също ще получи нов тласък, а пътуванията ще станат по-ефективни. Здравето на хората с хронични белодробни заболявания ще се подобри.

Тригонът на Слънцето и Уран през втората половина на седмицата ще се превърне в силен мотиватор за тези, които искат да променят живота си и да направят крачка в неизвестното. Уран е планетата на внезапните промени, решителните действия и мигновените прозрения. Тригонът със Слънцето ще позволи на мнозина да открият в себе си нови способности и таланти и да решат да променят своята дейност, работа или имидж. През този период ще се случват щастливи случайности за представителите на Водолей, Овен и Козирог и ще трябва да умеете да се възползвате от тези случайности. Любовта от пръв поглед може да се появи за Лъвове, Скорпиони или Близнаци, за последните обаче тя едва ли ще продължи дълго. Тригонът на Слънцето и Уран ще има положително въздействие върху здравето на почти всички, които имат хронични проблеми - подобреното благосъстояние, намалените симптоми, повишената жизненост ще помогнат за воденето на по-добър начин на живот,
Новолунието на 15 септември в Дева ще бъде добро време не толкова за създаване на нови идеи, колкото за обмисляне на това как да се управлява съществуващото положение на нещата. Тези тенденции ще бъдат особено актуални за слънчевите знаци - Овен, Лъв и Стрелец. По това време те трябва да се доверяват повече на разума и логиката, отколкото на чувствата и емоциите, тогава ще има всички шансове да променят живота си към по-добро, да го направят по-подреден и предвидим. За представителите на зодиите Рак, Скорпион и Риби новолунието ще донесе известна емоционална нестабилност, която ще преодолеят, като вършат обикновени домакински задължения и грижи. За Телец, Дева и Козирог новолунието ще провокира кратък период на депресия и объркване, който обаче ще бъде полезен за материално ориентираните представители на тези знаци. Те ще имат възможност да разберат своите емоции и чувства.

Квадратурата на Венера и Юпитер в неделя донякъде ще развали положителната картина на седмицата със спад в активността, проява на мързел и прекомерно желание за удоволствия. Тези тенденции ще бъдат особено силно изразени при Телец, Риби, Везни и Стрелец. Те трябва да се пазят от преяждане, разточителство, нерационални разходи и любовни конфликти. За бизнеса и финансите квадратурата на Венера и Юпитер е опасна, така че през този период не трябва да извършвате никакви финансови операции, покупки, продажби, преводи или инвестиции. Възможно е да възникнат трудности в общуването с бизнес партньори, недоразумения или търкания, дължащи се на пари или материални ценности. Що се отнася до здравето, тези, които имат проблеми с черния дроб, ще бъдат изложени на риск - те трябва да се въздържат от употребата на алкохол, мазни и сладки храни.
Вижте в галерията какво още ви очаква през идната седмица според зодията ви.