Новата седмица на август обещава да започне доста спокойно и рутинно, но в сряда Марс ще се свърже с Юпитер – и този транзит ще е благоприятен за хората, които се стремят с всички сили да постигнат целите си. Ще получим допълнителни сили и енергия за важни неща, ще участваме по-активно в социалните процеси, ще разширяваме бизнеса си и ще взаимодействаме със заобикалящата ни среда. В спортните състезания отборите от играчи и колективните видове състезания ще заемат първо място. Овните и Скорпионите трябва да избягват повишена отговорност и допълнителни задължения, а Стрелците и Рибите трябва да избягват действия, повлияни от емоции и прекален оптимизъм. Козирозите и Раците трябва да се държат по-рационално и балансирано в екип от служители, без да се стремят с всички сили да изтъкват своите предимства - те вече са ценени, забелязани и уважавани. На Телците и Девите се препоръчва да вършат най-важните неща, без да се разсейват с много дребни, от които ще има много. Близнаци и Везни ще са склонни да се потопят в информационните потоци повече от обикновено, а Водолеят може да им помогне да не се удавят в морето от информация. Последните, между другото, ще бъдат на върха на своите интелектуални и физически способности през август.

Седмицата ще продължи с хармоничен тригон на Слънцето и Хирон , чийто основни бенефициенти ще бъдат Телец, Везни и Стрелец. Представителите на тези зодии ще се чувстват щастливи, здрави и привлекателни и ще могат да решават много сложни проблеми без усилия. Стрелците, освен всичко друго, могат да очакват и приятни събития в личния живот. Овен и Лъв ще успеят неочаквано да демонстрират способностите си за дипломация, умението да преговарят при равни условия и ще започнат да решават професионални проблеми чрез компромиси. За Раци, Скорпиони и Риби транзитът може да донесе късмет във финансовата и творческата сфера, да добави популярност и слава, а за Близнаци и Водолей може да донесе нови интересни и много полезни запознанства.

Интензивният квадрат на Марс и Сатурн в петък ще окаже най-голямо влияние върху Овните, Скорпионите и Козирозите, които ще почувстват повишена отговорност и напрежение. Козирозите ще бъдат склонни към гняв и избухливост, което може да предизвика сериозни кавги и конфликти. Водолеите ще усетят повишаване на енергията, но не може да се гарантира, че ще могат да я използват в правилните посоки. Риби и Везни ще изпитат известна загуба на сили и настроение, а Стрелец и Лъв ще предпочетат уединения начин на живот пред компанията на приятели и посещаването на събития.
Седмицата ще завърши и с напрегнат квадрат на Меркурий и Уран , който ще се характеризира с изобилие от непрактични идеи, прибързани заключения и импулсивност. Близнаците и Девите, освен всичко изброено, ще се чувстват нервни и разсеяни. На Скорпионите, Водолеите и Козирозите е противопоказано да шофират, а на Раците и Лъвовете е забранено да се занимават с финансови дела. За Риби и Везни ще бъде трудно да се ориентират в информационния поток, те могат да направят грешни заключения и да извършат необмислени действия в романтичната сфера. Овен и Стрелец могат да изпитат трудности при използването на електроника, технологии и джаджи, а Телец рискува да получи неприятни новини относно правни въпроси, съвместен бизнес или финанси, застраховка или наследство. Що се отнася до здравето, опасността тук представлява внезапно влошаване на здравето, както и тежки настинки.

Вижте в галерията какво още ви очаква през следващата седмица на последния летен месец, според зодиакалния ви знак.