Април ще продължи с навлизането на Слънцето в знака Телец, което ще замени досегашните тенденции за решаване на материални въпроси, подобряване на условията на съществуване, грижа за тялото, комфорт и стабилност. Особено ценни ще бъдат такива качества като спокойствие, емоционална стабилност, последователност, постоянство, добронамереност и взаимна изгода. През този период много може да се постигне само чрез постоянство, упорит труд и издръжливост. Телците ще се чувстват доста комфортно в такова енергийно поле, ще могат да постигнат много от целите си, да решат дългогодишни проблеми, свързани с взаимоотношения, местоживеене и придобивки. Девите и Козирозите ще могат да издишат малко - емоционалният интензитет от предишния период ще бъде заменен от планирани и спокойни действия. Скорпионите и Овните, напротив, ще се отегчат от липсата на бурни страсти и емоционален интензитет. Близнаци, Везни и Водолей ще почувстват стабилност в материалната сфера на живота и това ще им даде увереност в бъдещето. Лъвовете и Стрелците ще бъдат склонни към необичайни монотонни и отговорни дейности, а Раците и Рибите ще могат да изградят оптимален работен график за себе си, като имат време да се забавляват, да се отпуснат и да отделят време на любимото си хоби. За бизнесмените транзитът на Слънцето през знака Телец ще донесе подобрения във финансовия сектор, както и възможности за създаване на „предпазна възглавница” за своите компании или структури.

Хармоничните секстили на Марс с Уран и Юпитер ще позволят на много представители на Зодиака да направят уверена стъпка в нова посока - както в работата, така и в хобитата. Скорпионите и Овните ще получат необичайни възможности да реализират своите таланти: първите ще могат радикално да променят съдбата си, а вторите ще могат да подобрят позицията си в работата. Козирозите и Водолеите ще бъдат завладени от необичайни впечатления и ще получат вдъхновение и сила за по-нататъшни постижения. Стрелец и Риби ще могат да демонстрират своите знания и опит пред широката публика. В същото време Стрелецът ще бъде особено популярен в обществената сфера, а Рибите ще поемат инициативата в професионалната сфера от своите колеги или конкуренти. Възможности за укрепване на влиянието си в сферата на бизнеса ще имат Раците, които ще могат успешно да се противопоставят на интригите на конкурентите, прокарвайки техните интереси. Телец и Дева ще почувстват известен дискомфорт, защото ще трябва да положат много усилия за стабилизиране на емоционалното си състояние.

Съвпадът на Юпитер и Уран в неделя ще донесе вдъхновени идеи и възможности да промените съдбата си и близкото бъдеще. Много представители на Зодиака ще имат шанс да преминат на ново ниво на съзнание и възприятие на заобикалящата ги действителност; Стрелец, Рак, Водолей, Риби и Скорпион ще вземат фундаментални решения относно своето съществуване, цели и перспективи, ще започнат да преустройват живота си, да променят навиците и да се отърват от стереотипите. Телец, Дева и Козирог ще бъдат изправени пред определен избор, който ще бъде невъзможно да не направят. Овен и Лъв най-вероятно ще решат да сменят работата или сферата на дейност, докато Близнаци и Везни ще инициират промени в личния си живот и в отношенията с партньорите.

Вижте в галерията какво още ви очаква през тази седмица според зодиакалния ви знак: