Новата седмица на януари обещава да бъде богата на събития, които ще бъдат инициирани от голям брой аспекти и ингресии на планети. Седмицата ще започне с глобалното преминаване на Венера в знака Козирог – това събитие ще внесе известна сдържаност в изразяването на чувствата ви и реалистична преоценка на междуличностните отношения. Романтичните отношения, които започват по това време, най-вероятно ще станат дългосрочни и ще доведат до официални бракове. Везни и Телец може да имат афери с шефовете си, но тези отношения ще завършат с разрушителна нотка.

Пълнолунието в Лъв на 25 януари (едновременно с квадрата на Слънцето и Юпитер) може да провокира прекомерна екстравагантност и прекомерна щедрост. Лъвовете могат да попаднат в трудни ситуации поради неспособността си да удържат на думата си, а Раците могат да попаднат в трудни ситуации поради проявата на необичайни качества: инициативност, предизвикателно поведение или демонстративност.

Съвпадът на Марс и Меркурий в края на седмицата ще даде прилив на интелектуална активност на Овните и Скорпионите, докато Девите и Близнаците ще бъдат особено остри в изказа си, което може да предизвика недоволство сред най-близкото им обкръжение. Рискът от наранявания и изгаряния е повишен за Риби, Телец и Везни. Препоръката да бъдат особено внимателни при шофиране ще е особено актуална за Лъв, Стрелец и Козирог. Личните или семейните отношения могат да пострадат при Раците и Водолеите, които ще проявят повишен конфликт и нетърпение.

Тригонът на Меркурий и Уран в неделя ще донесе успех на онези, чиято професия е свързана с електроника, мрежови технологии, парапсихология и астрология. Оригинален творчески подем ще съпътства дейността на Близнаци и някои Водолеи ще могат да направят научни открития, ако сферата на дейност на представителите на въздушния знак е пряко свързана с изследванията и науката. Скорпионите и Козирозите, за щастие, ще успеят бързо и успешно да разрешат и най-неразрешимите проблеми.

Планетата на „малкото щастие” – Венера – образува хармоничен аспект със Сатурн в края на седмицата. Периодът е много благоприятен за романтика и връзки – брачни или годежни, особено с по-възрастни партньори. Умереността и чувството за дълг ще помогнат на мнозина да решат материални проблеми и разумно да управляват съществуващите ресурси. За здравето секстилът на Венера и Сатурн не е много добър, тъй като има опасност ситуационните заболявания да станат хронични. За Риби, Везни и Телец се препоръчват масажи, мануална терапия и различни видове обвивания. На Водолей и Везни се препоръчва да променят имиджа си, а Овен, Лъв и Стрелец могат да се решат на пластична хирургия или интензивна корекция, без да се замислят - всички тези процедури ще ви зарадват с приятен и естествен резултат.