Последните дни на януари ще ни зарадват с хармонични аспекти на Венера и Марс съответно с Юпитер и Уран. Още в понеделник ще започне положителен период за бизнесмените, когато няколко задачи могат да бъдат решени наведнъж за кратък период. Контактите с чуждестранни партньори ще бъдат благоприятни - те ще донесат значителни парични приходи в много близко бъдеще. Както началото на изучаването на нещо ново, така и напредналото обучение ще бъде успешно. Кариерните проблеми ще бъдат решени успешно от Скорпионите и Овните, а Водолеите лесно ще подобрят финансовото си състояние благодарение на постоянство, амбиция и самочувствие. Представителите на Зодиака, занимаващи се с творчество, не само ще се почувстват вдъхновени, но и ще могат да монетизират резултатите от своя труд – това важи особено за Риби, Телец и Везни.

Секстилът Меркурий и Нептун в петък е благоприятен за грижа за вашето здраве. На този ден са показани не само хирургични интервенции, които определено ще бъдат успешни, но и началото на лечението на сложни заболявания. Прегледите и последващата диагностика също обещават да бъдат ефективни и навременни. Прекарването на ваканция в близост до езера или други природни източници на вода ще бъде особено полезно за Близнаци и Дева. На Стрелец и Риби се препоръчва да посещават „свети” места или така наречените „места на силата”. Това не само ще подобри вашето благосъстояние, но и ще ви помогне да постигнете вътрешния баланс, необходим за хармоничен живот. Партньорствата ще бъдат на дневен ред за Рибите, които най-накрая ще решат да направят промени заедно със своята половинка или фенове.

Тригонът на Венера с кармичната Черна Луна ще провокира повечето от нас към безделие и мързел – качества, чиято проява е изключително опасна през този период. Социалната активност трябва да се демонстрира при Козирозите, Раците и Телците. Не е препоръчително представителите на тези знаци да стоят у дома: вместо това е по-добре да организирате кратки пътувания или пътувания, посещения на изложби, музеи или просто разходки в паркове. Общуването с приятели и близки също е важно. За Овен и Везни физическата активност ще стане важна. За Скорпионите и Лъвовете е препоръчително да се занимават с йога, а за Водолеите и Девите да наблегнат на дихателните практики.

Вижте какво ви очаква в галерията според зодиакалния ви знак: