Последните дни на юли ще продължат да произвеждат част от творческата енергия от предходната седмица. Хармоничният тригон на Венера и Хирон, който започна във вторник, ще добави малко позитивизъм. Това е времето на романтичните запознанства, началото на връзките, годежите и браковете. В професионалната сфера най-успешни ще бъдат семейните психолози, дизайнерите, учителите, както и тези, които работят с деца. Телец, Везни и Риби ще бъдат заети с хармонизирането на отношенията с партньорите си, но междувременно самотните представители на тези знаци имат всички шансове да започнат нови и обещаващи връзки, основното условие за дългосрочното съществуване на които ще бъде наличието на взаимни и искрени чувства. Стрелците ще могат да подобрят благосъстоянието си, както и да решат много проблеми на децата и близките си. Раците и Скорпионите ще са склонни да търсят компромиси и решения чрез споразумения и дипломация. Близнаците и Водолеите ще наблегнат на информационната среда, която ще им предостави много полезна и необходима информация. Овен и Лъв ще попаднат в ситуации, в които е необходимо да се вземат предвид не само собствените интереси, но и интересите на опонентите или дори конкурентите, за да постигнат успех. Девите и Козирозите ще трябва да си вземат почивка от придвижването към целите си, като отделят време за здравето си, включително емоционалното.

Август ще започне с тригона на Слънцето и Раху – кармична планета, която показва посоката за развитие в настоящия живот. Най-вече аспектът ще повлияе на Лъвовете, които внезапно могат да осъзнаят, че светът не е декор или моноспектакъл. За повечето Лъвове това болезнено осъзнаване може да бъде добра мотивация за продължаване напред, за осъзнаване на истинските ценности в живота. Стрелец и Овен ще получат повишено внимание от противоположния пол и ще могат да разрешат много от проблемите си единствено с помощта на повишен чар и привлекателност. Раците и Рибите могат да бъдат „отнесени” от предназначението си, главно поради повишеното самочувствие. Необходимо е да се върнете на изоставени позиции възможно най-бързо, в противен случай съществува риск от изпадане в състояние на „застой“ за много дълъг период от време.
Квадратът на Венера и Уран в петък не е особено благоприятен период за деловата сфера. Струва си да изключите не само финансовата дейност и разходите, но и да пренасрочите срещите за следващата седмица. Нестабилността на емоционалната сфера може да провокира доста физически здравословни проблеми. Кръвоносната система, периферната нервна система и ендокринната система ще бъдат изложени на риск. Периодът също не е много благоприятен за романтичната сфера поради засилен конфликт, взаимни претенции, предателство или флирт отстрани. Водолеите и Скорпионите ще бъдат особено предразположени към последните две прояви, а Козирозите могат да се сблъскат с имотни проблеми. Везни и Риби рискуват да се скарат с постоянните си партньори, както в отношенията, така и в работата. Телецът ще изпитва затруднения във финансовата сфера, при получаване на плащания, застраховки или наследство. На Овен, Лъв и Стрелец се препоръчва да отложат пазаруването, както и посещението на обществени места и събития. Близнаци и Дева трябва да отложат срещи и срещи, а Ракът трябва да обърне повишено внимание на здравето си.
Седмицата ще завърши с Новолуние в Лъв в неделя. Това е благоприятен период за различни видове ритуали, тъй като Лъвът е обиталището на Слънцето, свързано с енергия, сила, възможности и постижения. Лъвовете могат да се възползват от ритуали, свързани с поставянето на цели. За да направите това, трябва да обърнете внимание на скъпоценни и полускъпоценни камъни, които имат кристална структура. За Овен са подходящи ритуали, свързани с освобождаване от психологическа травма, например работа със собственото си отражение в огледалото. За Водолеите арканите Таро са подходящи за предсказване на бъдещето, а за Девите са подходящи руните. Скорпионите и Раците могат да използват водата, оставена на перваза на прозореца в нощта на Новолунието, за да се заредят по-късно с нова енергия, по-благоприятна и положителна. Стрелецът най-накрая трябва да се раздели с някого или нещо от миналото си, да затвори „гещалтите“, които им пречат да продължат напред. Козирозите и Телците трябва да преразгледат мотивационните си схеми, а Рибите да работят с мечтите си. Близнаци и Везни ще се възползват от утвърждения, свързани с повишено самочувствие и самочувствие.


Вижте в галерията какво още ви очаква в последните дни на юли и първите на август, според зодиакалния ви знак.