Гордият татко се похвали с порасналото си момиче, което тази година се дипломира

Стефан Николов, който стана по-известен като половинката на Гала, се похвали с хубав момент от личния си живот. Неговата единствена дъщеря Никол вече е абитуриентка и успешно завърши гимназията, в която учеше.

На първите кадри публикувани от телевизионния водещ можем да видим чаровната госпожица в момента на изпращането от школото.На една от снимките Никол позира с любимия си татко, дошъл да пожелае попътен вятър на щерка си. А на други кадри, издокараната девойка със строго официален костюм с панталон и сако в черно е заедно със съучениците. С които преживява еуфорията. Която е завладяла младежите при раздялата с училището.

От поста на таткото става ясно, че балът на Никол ще е след 10 дни. И Стефан не пропусна да ни покаже дъщеря си в какъв тоалет е избрала да се издокара за на голямото събитие.

 

Таткото се е снимал с 18-годишното момиче навръх абитуриентската му вечер. Никол е много нежна - блести в ярко червен тоалет и свободно разпуснати коси.

А ето и какво е написал гордият татко в своя Инстаграм профил: "И отново: Ще бъда вятър в платната, ще бъда и сигурен пристан - както и досега; а тя ще бъде неудържима, защото е страхотна, защото ми е дъщеря и защото е зареждана с много любов❤️"

Вижте снимки в галерията ни: