Денислава обърна палачинката в „Игри на волята“. След като нейният довереник Мартин отиде по неволя в другото племе, Денислава реши да си измие очите пред останалите, но не й повярваха много, видя NEWS2

Досега Денислава беше като сянка на Мартин и сладко си клюкарстваше с него в една обща стая. От днес обаче тя изненадващо започна да се оправдава и да говори, че не е имала избор и че ако не била застанала до него, щяла да е първата изгонена.

В желанието да се изкара едва ли не жертва на ситуацията и конкретно на Мартин, Денислава припомни и случка, в която Мартин и майка й Виолета са се карали.

„Мислила ли си да си отмъстиш на Мартин за това?“ – подхлъзна я Дунев.

„Ами дааа, в един момент си го мислих“, започна да шикалкави Денислава.

Но твърде неубедително. Очевидно Денислава се чувства застрашена без тартора Мартин и подозира, че при следваща номинация тя ще е на пангара.

Тя не пропусна възможността и да припомни на Мишо, че двамата са си обещали да си пазят гърбовете още когато са били на Чистилището.

Зрителите на Игрите обаче не се вързаха на зле скалъпената актьорска игра на Денислава:

„Игри на лицемерието!“

„Хеее и кой й се върза на слабата актьорска игра на Денислава, че се правела, че играе с Мартин… Дунев правилно не й се върза. Тя говори така за да не гласуват срещу нея.“

„То затова и настоящият й приятел е милионер. Момичето има усет как да оцелява, по един или друг начин..“
„Тя си била стъпкала ЕГО-то, ти май не правиш разлика между его и достойнство!“
„Е, някой е имал съмнение ли …? Майката и дъщерята са еднакви.“