През 2006 г. Майкъл Степиън е застрелян и убит, докато се прибирал от работа. Но тази година все пак успява да присъства на сватбата на дъщеря си.

Джени Степиън се свързавала с мъжа, който получил сърцето на баща ѝ и го помолила да я отведе до олтара. 72-годишният Артър Томас е бил на крачка от смъртта, когато най-после се намерило подходящо сърце: „Смъртта вече чукаше на вратата, ако не се намереше донор, след няколко дни щях да съм мъртъв”, разказва Артър.

След трансплантацията Артър написал благодарствено писмо на семейство Степиън и оттогава те поддържат връзка помежду си. Когато Джени го помолила да я заведе до олтара на сватбения й ден, той с радост се съгласил: „Има ли по-голяма чест за човека от тази да съпроводи до олтара дъщерята на мъжа, който му е дал сърцето си? Не мога да си представя по-голяма чест!”

На страницата си във Фейсбук Джени написа: „Това беше най-хубавият ден в живота ми! Да успея да доведа баща ми у дома и да присъства на сватбата ми беше сбъдната мечта!"

Тя допълва още: „Бях наистина благодарна, че баща ми беше с нас духом и с частица от себе си.” Тя се надява нейната трогателна история да вдъхнови и други хора да станат донори.