“И до днес умът ми продължава да нашепва, че тази връзка е нещо твърде неочаквано, твърде лудо, твърде различно, за да се получи…“, споделя Сиера. Тя е учен, който винаги е виждал любовта като пречка, професионалист, който гледа на връзките, като на нещо ненужно, което единствено може да отвлече вниманието ти отистинско важните неща, като образованието и кариерата, но преди всичко жена, която открива любовта там, където най-малко очаква.

Днес ще ви разкажем за уникалното междукултурно любовно пътешествие, което една дама изживява, и то тъкмо тогава, когато е решила да прави всичко по силите си, за да избегне лудостта, наричана влюбване. И не, това не е сюжет, изваден от страниците на женски, розов роман, а една истинска история за любовта, която връхлита, когато най-малко очакваш и влиза в живота ти със силно круше, право в лицето - без дори да си си позволил да свалиш гарда.

А сега закопчайте предпазните колани, дами и господа, защото това е история, която ще ви отведе на дълъг път, път, който се простира на два континента и на повече от 13 000 км - колкото е и разстоянието между САЩ и Етиопия.