Най-красивият и предизвикателен сезон е тук. Есента ни очарова с красиви цветове, но температурите навън определено са знак, че зимата е все по-близо. Намираме се в разгара на най-уютното време от годината. 

Ако студеното време ви притеснява, то тогава няма по-лесен начин да си подарим доза спокойствие и красота от попълването на гардероба с чифт нови обувки. Но не просто такива, които са ни необходимо, а модели, които ни карат да се усмихваме всеки път, когато ги обуем. 

Какви са последните модни тенденции за есен-зима

През този сезон цветовете на обувките са ни добре познати - черно, кафяво и провокативно червено. Но тази година моделите ни изненадват с нетипични платформи, груби форми и предизвикателна линия. 

Преходният есенен сезон е идеалният момент да комбинираме любимите боти с нестандартни модни тоалети или с любимите дънки. Сега е моментът да експериментираме и да заявим стила си. Елегантна рокля, пола до коляното или класически панталон - ботите позволяват да развихрим въображението си. 

Красива визия и високо качество

Кожа или велур? Това е въпросът, който най-често си задаваме през есента. Истината е, че няма правилен отговор. И двата материала са отличен избор за обувки, разбира се, ако са естествени. 

Ако пък сте в търсене на ежедневни боти за студените месеци, то тогава най-добре е да се доверите на такива, които имат топла подплата. 

Що са касае до самата подметка, в този случай изборът е строго индивидуален. Най-важното е да знаем, че препоръчителната височина на тока за ежедневни обувки е 5 сантиметра. А ако търсим модел за специален повод, можем да си позволим и по-висок ток. 

Правилните обувки в правилното време

Краят на месец ноември е тук и ни напомня, че сега е най-подходящото време от годината, за да се сдобием с мечтания чифт обувки.

Магазин за обувки Galdini отново ще ни изненада с огромни отстъпки по случай Black Friday 2020. 

От 20.11 до 30.11 ни очакват намаления от 15 до 50% на обувки и чанти. Да, сега е моментът да си подарим висококачествени обувки с голямо намаление.

Черен Петък в магазин Galdini обещава да бъде по-цветен и вълнуващ от всякога.

Ще се възползвате ли от отстъпките и ниските цени? В Galdini ще открием по нещо за всеки вкус.