По-очарователни сте, отколкото предполагате.

Формата на всяка наша личностна черта се променя малко по начина, по който го правят оптичните илюзии, изглеждайки различно за различните хора, когато се погледне от различни гледни точки.

Всички имаме някаква представа какво е прекрасно в нас. Когато се чувстваме добре и щастливи, ако ни попитат кои са най-очарователните ни характеристики, можем да кажем.

Някой с очарователна личност е мил, приятелски настроен, забавен и неустоим. Ще разберете, че сте очарователни, ако хората се опитват се да ви бъдат приятели или просто да са във вашата компания.

Но не се чувстваме добре всеки ден. Всъщност по-често сме много по-склонни да можем да кажем кои личностни черти са най-лошите ни. Повечето от нас вероятно биха могли да дадат списък с такива, които бихме искали да променим в себе си.

Истината е, че е много по-лесно да бъдем критични към себе си, отколкото любящи, дори ако това е просто тихо признаване на аспектите на личността ни, които изглежда хората около нас виждат.

Но самоувереността не е просто нещо, което имате или нямате - може да е нещо, което научавате, умение, което бавно създавате и усъвършенствате с времето.

Част от усъвършенстването на това умение е да научите страхотните неща за вашата личност. Може да е трудно да го направите сами, но нашият тест ще ви помогне.

Можете бързо да определите на кои ваши личностни черти хората просто не могат да се наситят.

Просто е. Всичко, което трябва да направите, е да погледнете снимката по-долу и да си отбележите наум първото изображение, което хваща окото ви.

Вижте в галерията кои са вашите най-очарователни доминиращи личностни черти, които разкрива този тест: