Необходими продукти:
• 1/4 чаша масло или маргарин
• ¾ чаша захар
• ¾ чаша кафява захар
• 1 чаена лъжичка ванилия
• ½ чаша мляко
• 3 ½ чаши брашно
• 1 ч. л. сода за хляб
• 1 ч. л. сол
• 2 чаши натрошен шоколад
1. Загрейте фурната на 200°.
2. В купа смесете маслото, захарта, кафявата захар и ванилията.
3. Разбийте с миксер, докато се получи гладка смес.
4. Добавете млякото и продължете разбиването. Добавете брашното, содата и солта.
5. Изсипете натрошения шоколад към сместа и разбъркайте внимателно с лъжица.
6. Върху лист за печене слагайте по 1 супена лъжица от сместа на равни разстояния и оформете добре като бисквита.
7. Печете 9 – 11 минути, докато станат леко златисти.