Направете първата стъпка към бъдещите милиони още днес. Създайте натална карта, проучете препоръките на звездите и ги следвайте, за да се сприятелите с паричната енергия и да укрепите финансовото си положение.

В наталната карта, както в картата на съкровището, се виждат всички ваши ресурси. Наред с други неща тя отговаря на въпросите: в кои области е най-изгодно човек да работи, какво би направил, за да забогатее наистина и да се възползва максимално от избраната дейност, и разбира се, какви са начините за привличане на парична енергия.

Парите не са просто хартия с цифри, те са енергия в най-чистата ѝ форма. И вие трябва да сте приятели с нея. Астролог, специализиран в слънчеви и хороскопични практики, с повече от 11 години опит в астрономията, разказа как да направим това.

Как да се свържем с парите?

Създайте своята натална карта във всеки астрологичен сайт. За да получите най-точна информация, са ви необходими дата на раждане, град и час. След това направете скрийншот на картата и вижте какъв знак имате във втория дом на хороскопа. Той е този, който отговаря за парите, за всичко материално в живота ни.
Определете своя знак и прочетете описанието в галерията: