Струваше ни се, че децата на известни личности от А списъка винаги са в полезрението ни, дори ако самите те все още не са известни с нищо конкретно. Но дъщерята на Кейт Уинслет вече е успяла да започне да гради актьорска кариера и дори не попада под обстрела на вълната на критика към непотизма в Холивуд. Днес ще ви разкажем повече за нея.

Кейт Уинслет ражда дъщеря си Мия през 2000 г. от режисьора Джим Трепълтън. Година по-късно родителите на момичето се развеждат. Въпреки звездния статус на майка си, момичето израства сякаш в сянка - Кейт не се стреми, като мнозина, да превърне социалните си мрежи в семеен албум и майсторски скрива дъщеря си от папараците.

В същото време Мия тръгва по стъпките на майка си доста рано и като тийнейджърка вече може да се похвали с професионални успехи. В света на киното дебютира на 14-годишна възраст, появявайки се във филма "Малки бъркотии", където Кейт изиграва главната роля. Мия до голяма степен повтаря съдбата на майка си - Уинслет изиграва първата си роля на 16 години, а на 20 вече бе на снимачната площадка на „Титаник“, което я направи звезда.

Вижте повече за Мия в галерията: