22-годишната Мадисън Марш печели титлата първа красавица на САЩ.

50 момичета се състезават за титлата кралица на красотата на САЩ - по едно „най-добро“ от всеки щат. В крайна сметка победата отива при 22-годишната Мадисън Марш, която представлява Колорадо.

Публиката била във възторг: тази победителка е наистина необичайна. Достатъчно е, че тя е първият действащ офицер от военновъздушните сили в историята, който печели тази титла. Марш учи във Военновъздушната академия и сега служи като младши лейтенант.

Някога тя мечтаела да стане морски биолог. Но това желание избледнява, докато била още ученичка и посещава космически лагер. Оттогава страстта към летенето я завладява. През 2019 г. посещава Академията на военновъздушните сили в Колорадо Спрингс. Докато учела в първата си година, започва да участва в конкурси за красота. И успява да постигне значителен успех и в двете си роли - и на военен, и на кралица на красотата.

Някои обаче смятат, че Мадисън дължи победата си именно на нестандартната си за претендентките професия. Кой може да символизира страната по-добре от момиче, което се е заклело да ѝ служи и да я защитава, истински патриот? Въпреки успеха си, Марш все още е много далеч от това да стане професионален модел.

Освен това част от зрителите имат съмнения: как един младши лейтенант би могъл да съчетае службата с по-нататъшни конкурси за красота и отговорностите на победителката в „Мис Америка“? Самата Мадисън казва: „Очаквам с нетърпение какво следва. Но не планирам много, защото не очаквах да спечеля „Мис Америка“. Така че просто ще трябва да видим накъде ще тръгнат нещата оттук нататък.“

Вижте в галерията снимки на „Мис Америка“ 2024: