Много фенове се вълнуват, когато филми или телевизионни предавания събират на едно място герои от различни франчайзи или дори вселени. Тези срещи на различни кино продукции винаги са интригуващи: героите взаимодействат помежду си по наистина уникални и интересни начини, което помага да се създадат много нови възможности за сюжет. Един от най -добрите (и най -успешните) примери за това са „Отмъстителите" на Марвел или всяка друга филмова интерпретация на комикси. Но феновете искат още и още!
И го получават, благодарение на дигитални художници, като PixelFaker от Унгария.

Дизайнерът умело използва Photoshop, за да „размести“ героите от различни филми и тяхната среда. По този начин той ги кара да взаимодействат толкова убедително, сякаш винаги са били част от една продукция.

Може би си мислите, че не е много интересно да видите как "Терминатор" се смесва с актьорския състав на "От глупав по-глупав", но когато се докоснете до тези снимки, мнението ви ще се промени. Тогава, идеята за комбинации започва да изглежда все по-забавна.

Гледайки всички тези взаимодействия между героите на любими филми, може би си мислите: кой е човекът, който стои зад всичко това?

PixelFaker е мистериозен художник и би искал да остане такъв. Той скрива всяка информация относно личния си живот или произхода си. Всичко, което знаем, е, че той е графичен дизайнер, обича творчеството във всичките му форми. Що се отнася до работата му, той не обича да говори за работния си процес, което дава на зрителите много място за тълкуване. Въпреки мистерията, PixelFaker обича да говори за своето изкуство и това, което го вдъхновява.

"Това, което най-много обичам в изкуството е моментът, когато идеите идват една след друга. Обичам да ги наричам крилете на фантазията. И, разбира се, най -малко любимата ми част е, когато нямам идеи. Тогава трябва да спра и да направя нещо друго. Никога не правя нищо насила."

Когато става въпрос за неговата работа PixelFaker често цитира Дега: "Изкуството не е това, което виждате, а това, което карате другите да виждат".

А, ако искате да видите колко добре си подхождат Роуз от "Титаник" и капитан Джак Спароу, или как По от "Кунг Фу Панда" намира своето място в "Междузвездни войни", разгледайте галерията.