Сивите нокти в стила на любимата ни певица са идеалният маникюр за есенното време, когато не искате да събличате топлия си пуловер.

Дженифър Лопес ни завладява не само с креативността, гласа и танците си, но и със стила си. Тя спокойно може да се нарече вдъхновяващата муза на всички момичета, които предпочитат елегантен и в същото време модерен маникюр.

За новите идеи за маникюр спокойно можем да благодарим на звездния маникюрист на Лопес Том Бачик – оказва се, че дори дъждовната есен може да бъде вдъхновение! Наскоро гуруто направил на своята звездна клиентка маникюр, който се съчетава идеално с якета, пуловери и топли палта.

Ноктите на Джен са със средна дължина, квадратна форма, дискретен блясък и абсолютно зашеметяващ студен тъмсив тон. Този нюанс на ноктите допълвал уютното ѝ палто и сребърните бижута.

Можете да вземете пример от Лопес и да изберете подобни аксесоари за кашмирените си нокти. Въпреки това, дори и без тях, такъв маникюр ще изглежда стилен. Основното нещо е да не забравяте правилата за безопасност - за да издържите по-дълго с маникюр през есента, носете ръкавици навън и използвайте масло за кожички всяка вечер.

Вдъхновете се за есенния си маникюр в галерията днес: