На всички тайничко ни се е искало да подражаваме на някоя известна личност, но малцина са имали смелостта да го направят - особено за голям повод. Но една ученичка от САЩ бе достатъчно дръзка да се яви на абитуриентския си бал досущ като Бионсе.

Запознайте се с Индия Рос, 18-годишна ученичка от Мисури, САЩ. Тийнейджърката е амбициозен моден дизайн, а през есента ще учи в „Колумбия Колидж” в Чикаго. Тя планира да учи моден бизнес и моден мърчандайзинг, а втората й специалност ще бъде връзки с обществеността и маркетинг. “Винаги съм планирала да отворя собствен бутик тук, в Сейнт Луис”, разказва тя.

И когато дошло време за абитуриентския й бал Индия знаела че трябва да направи нещо зрелищно. Тя обожава Бионсе и е влюбена във визията на изпълнителката от Мет Гала през 2015 година. Индия обяснява, че когато е видяла кадрите на Бионсе на събитието, веднага е решила каква ще бъде собствената й рокля. „Имах перфектната идея в главата си”, споделя младата дама.

Индия разкрила идеята си пред местния дизайнер Той Хол. Двамата работили заедно, за да създадат тази невероятна рокля, вдъхновена от Бионсе. Спокойно можем да кажем, че са се справили отлично, а дори и прическата е същата като на Бионсе.

Роклята е накарала Индия да се почувства като истинска кралица. И споделя, че всички на бала са се влюбили в роклята й. „С кавалера ми се чувствахме като Бионсе и Джей-Зи”, развълнувано обяснява младата дизайнерка. „Сякаш не бяхме на абитуриентски бал, а на наградите Грами”.

Визията й е привлякла вниманието на известно модно списание. Индия пише във своя Фейсбук профил, че изключително много се радва за интереса към роклята й - „Всички тези безсънни нощи, болки в гърба и омраза си заслужаваха”. Макар и да е получила известни критики, Индия споделя, че злобните коментари не я притесняват. „Харесва ми начина, по който всички реагират на роклята ми”, твърди тя. „Оценявам добрите, лошите и грозните коментари”.