Според китайския календар месецът на Металното Прасе започна на 25-и октомври тази година и продължава до 23-и ноември, 2022г. Периодът се отличава като изпълнен с емоции и е подходящ за помирение с някои хора, с които не сте в добри отношения, особено ако са членове на семейството ви. Освен това е удачно да започнем с някои равносметки и решения, които правим в края на годината.

Избягвайте неудобните разговори

Металното Прасе не е известно със своята дипломатичност, напротив – то често е твърде директно с околните, което му носи неприятности. По тази причина през ноември всички зодиакални знаци трябва да избягват да влизат в разгорещени дебати и да повдигат деликатни въпроси.

Предпазливи във финансов план

Когато месецът на Металното Прасе настъпи в годината на Водния Тигър, както е през 2022 г., съществуват рискове да бъдете измамени във финансово отношение. Бъдете бдителни, внимателни и се уверете, че взимате добре обмислени решения. Въздържайте се от рискови инвестиции, колкото и примамливи да ви звучат.

Свобода на романтичните чувства

През ноември е възможно да ви обхване желание да декларирате любовта и страстта си към някого. Това е така, защото Прасето е известно със своята чувственост, съчетана с липса на разум, когато става въпрос за сърдечните вълнения. Необвързаните ще си дадат сметка, че някое наглед несериозно запознанство не предвещава задължително мимолетна тръпка, а може да прерасне в нещо повече по-нататък. Обвързаните определено ще усетят връзката с любимия си още по-силна и не бива да си слагат прегради, а да засвидетелстват обичта си смело.

Изглежда ни очаква интересен месец ноември, а какво съветва китайският зодиак всеки един от знаците, разберете сега: