Колко често ви се случва да попадате на благотворителна организация, която направо да ви разтопи? Днес ще ви срещнем с една такава, специално създадена за всички любители на рокли.
Проектът Китендейлс е замислен в началото на 2007 г., когато бордът на директорите на Hull Seaside Animal Rescue обмисля как да събере пари за своя приют за котки. Крис Кроти, един от основателите на приюта, решава, че би било добра идея да се състави календар с мъже и котки. Концепцията е предложена от Сюзън Дейвис, член на управителния съвет. След това намират фотограф, който предлага своята безвъзмездна помощ и така се ражда "Китендейлс"! След това откриват и мъжките си модели. Отговорът от страна на момчетата бил огромен. Тяхната готовност да дарят времето си и желанието им да бъдат част от този проект в полза на котетата са изключителни!

И така, вече 16 години календарът Китендейлс събира пари за приюта за котки без право на смърт в Хъл, Масачузетс. А в галерията ви показваме някои кадри от календарите през годините.