Почти две десетилетия след края на любимия на хиляди фенове по света ситком “Приятели” - Мат Лебланк, който изигра очарователния Джоуи Трибиани на малкия екран, продължава да е смятан за един от най-привлекателните мъже в Холивуд - било то и сред “сребърните лисици” или сред господа около 50-те.

Ролята на Джоуи остава емблематична за актьора, а образът на обаятелния, непринуден, вечно гладен и леко глуповат любител на пица, който не дели храна е един от най-обичаните и разпознаваеми на екрана.

В рамките на 10 сезона, които зрителите по света следяха цяло едно десетилетие Джоуи определено се радваше на най-много женско внимание в сериала, а и нима някой може да забрави простичката фраза: “Здрасти. Как я караш?”, която изречена от Трибиани е способна да съблазни всяка дама?!

Колкото и да е странно, обаче, именно Джоуи е този, чиито чувство са оставали несподелени, който се е влюбвал безнадеждно поне веднъж, цели два пъти беше зарязан от приятелката си, заради друг мъж, и единствен той от цялата компания приятели не срещна любовта на живота си преди финала на шоуто.

Ето защо класацията ни днес е посветена именно на Трибиани и на дамите, с които той прекара най-много време, повлияха значително, както на него, така и на цялата компания, но с които така и не успя да получи своето “и заживели щастливо”.

А вие как мислите коя от жените, с които Джоуи излиза в сериала е най-подходяща за него?