Новата тенденция в косите е много стилна и забавна. Не, тя не изисква да добавиш гирлянди в косата си, въпреки че прилича на нещо подобно, така че преди да се насочиш към друга трудно изпълнима тенденция, нека ти я разясним...

Цветът имитира ефекта на лед, като използва тънки ивици от блестящи нюанси за супер елегантен и зашеметяващ финал. Забавната тенденция бе създадена от Кейт Рийд, глобалния директор за цветовете на Color.Me от Кевин Мърфи. Тя ни насочва към нежни празнични оттенъци, които "въплъщават блясък по всякакъв начин". Според нея този цвят е идеален за блондинки, тъй като подобрява цвета. Но с какво толкова се различава от всичко досега? Рийд обяснява, че тази тенденция е близка до омбрето, но отразява блестящите частици в нея. "Обичам да смесвам нюанси и да ги поставям навсякъде в косата, което обгръща и подчертава естествения блясък и кичури."

Ако вече искаш да опиташ тази тенденция при следващото си посещение в салона, Рийд предлага да заложиш на "отразяващ цвят, който да подчертава светлината и да придаде по-естествен блясък", както и да включиш метален тон. Ако желаеш да създадеш и поддържаш цвета у дома, трябва да го освежаваш често, да подчертаваш блясъка и да придадеш на косата лъскаво покритие.

Е, ще се осмелиш ли?