Спомняте ли си как, когато бяхме малки, под елхата при баба и дядо винаги имаше от онези цветни торбички, пълни с бананче, портокалче, мандаринки, орехчета за здраве, някое и друго лакомство за подслаждане, кравайче за късмет и паричка за берекет? Колко радост и празнично настроение внасяха в малките ни сърчица! Ех, пораснахме, някои от нас вече дори имат дечица, но и сега всяка Коледа, без съмнение, най-задаваният въпрос си остава “Какво да купим на скъпите на сърцето ни хора?” Да, абсолютно едно и също всяка година...

И макар Коледа да е за всички – послушни и не чак толкова послушни, малки и големи, като изключим най-близките си, за които все някак успяваме да измислим нещо готино, сякаш най-труден си остава изборът на подарък за колегите и партьорите, без които бихме били за никъде. 

С огромно вълнение, ви каним да се разходите из коледната работилничка на малките и малко по-големи джуджета на Dama.bg и VsichkiOferti.bg, които запретнаха ръкави и бързи, смели и сръчни приготвиха празнични сладки и солени вкусотийки, завити в специална и много вълшебна кутийка. А за да бъде коледната идилия и магия още по-богата, към всяка от тях добавихме и бутилка вино с прекрасен цвят, интензивна игра на фини мехурчета, свеж плодов аромат и хармоничен, изискан и богат послевкус.

Необходими ни бяха само малко изкушаващи продукти и коледно настроение, за да забъркаме различните лакомства и с огромна любов и признателност да ги подготвим и изпратим към всички онези специални хора, с които работихме през цялата година и съвместно създадохме много успешни проекти. И да, беше ни много интересно, различно и забавно. А някои дори се убедиха лично, че месенето на тесто и оформянето на сурови бонбони не е чак толкова сложно (писането на кодове, качването на оферти и създаването на банери е в пъти по-трудоемко!).

Така, обожаващи Коледа, мечтаещи и очакващи с нетърпение всички онези малки божествени вълшебства и, да, вярващи по детски в белобрадия и мил старец, с колегите в офиса този декември решихме да подходим малко по-нетрадиционно и да подарим не вещ, а наслада за сетивата и емоция за душата, които да имат силата да стоплят всяко сърце и едновременно с това да дарят усмивка преди дългоочакваната почивка. Подаръкът ни не е луксозен, не е нещо скъпо, за което всеки мечтае, но за сметка на това бяхме повече от убедени, че ще изпълни основната си мисия - да донесе коледния дух и настроение, да създаде прекрасна празнична емоция и да остави незабравим спомен у всеки, че именно тези най-малки и на пръв поглед обикновени неща, са всъщност най-ценните!

Пожелаваме на всички ви топлината, семейният уют и любовта на най-милите ви хора да озаряват всеки нов ден, а здравето, усмивките и малките вълшебства бъдат неизменна част от всеки миг през новата 2019 година!

Весели празници, прекрасни джуджета!