Пригответе тестото в блендер от 2 и ½ чаши брашно, 1 с.л. захар и 1/2 ч.л. сол. Прибавете 1 чаша масло, 2 ч.л. сок от лайм и 6 с.л. ледена вода. Разделете тестото на 2 и оформете топки от двете части, след което ги сплескайте с помощта на точилка. Увийте във фолио и дръжте в хладилник поне 2 часа. Поръсете брашно върху 2 тавички и омесете тестото в тях. Пренесете ги в съда, в който ще печете пая и пробийте дупчици на долния слой. Загрейте фурната на 180 градуса, разбийте 6 яйца с 2 чаши кафява захар, 1 с.л. петмез, чаша царевичен сироп, 1/2 чаша масло, бърбън, 1 настърган лимон, 1 ч.л. сол и 4 чаши печени орехи. Напълнете тестото със заливката и печете 1 час.